Yhteistyökumppanit

pioni logoSergonomia sijaitsee samassa rakennuksessa kuin Pirkanmaan Omaishoitajat Ry PIONI. PIONI on vuonna 2008 perustettu omaishoitajien yhdistys, jonka tarkoituksena on toimia omaishoitajien ja heidän hoidettaviensa hyvinvoinnin tukemiseksi. Yhdistyksen toimialueena on koko Pirkanmaa. PIONI on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yleishyödyllinen yhdistys, joka on Omaishoitajat ja läheiset -liitto ry:n jäsenyhdistys.

jukola-impivaaraJukola-Impivaaran ystävät ry on perustettu edistämään pitkäaikaishoidossa olevien vanhojen ihmisten hyvän elämän edellytyksiä.

Teemme konkreettista hyvää palvelutaloissa (erilaiset hankinnat ja tilaisuuksien järjestäminen) ja pyrimme kehittämään asukkaiden, omaisten, hoitajien ja vapaaehtoisten yhteistyön muotoja ja luomme ihan uudenlaisia toimintamalleja. Mottomme on: Eläminen on parasta hoitoa!

Chitalada Finland

chitalada

Chitalada Finland on perinteikäs tamperelainen kamppailu-urheiluseura, joka on toiminut menestyksekkäästi jo yli 35 vuoden ajan. Nykyään toimintaa Tampereella on sekä keskustassa (Puutarhakatu 12) ja Hervannassa.

Chitaladassa voit harjoitella Potkunyrkkeilyä ja Thainyrkkeilyä (Muaythai) sekä Krav Magaa.